Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

Zwemclinic door Pieter van den Hoogenband inclusief diner

Winnend bod: €2.500,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Pieter van den Hoogenband (1978) is drievoudig Olympisch zwemkampioen en met zeven Olympische medailles behoort hij tot de meest succesvolle sporters aller tijden. Tijdens zijn 15-jarige zwemcarrière maakte Pieter furore op de vrije slag sprint op het hoogste niveau. In 1999 brak hij definitief door in de mondiale top door op het Europese kampioenschappen in Istanbul maar liefst zes gouden medailles te behalen.

Een jaar later maakte hij zijn favorieten rol waar en won hij twee gouden Olympische medailles in Sydney, op de 100 en 200 vrije slag. In Sydney verbrak hij bovendien het wereldrecord op het koningsnummer op magistrale wijze door als eerste man onder de magische 48 seconden grens te zwemmen. Een record wat zeker acht jaar stand hield.

In 2004 presteerde Pieter wat slechts twee andere zwemmers ooit eerder hebben gepresteerd: prolongatie van het goud op het koningsnummer, de 100 meter vrije slag tijdens de Olympische Spelen van Athene. Maar zelfs dat was voor hem nog niet goed genoeg, hij zette zijn carrière voort en had een nieuwe droom. Een derde titel op de 100 meter in Beijing 2008. Sinds 2018 is Pieter Chef de Mission van de Nederlandse ploeg voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Het veilingitem waarop geboden kan worden: Persoonlijke zwemclinic door Pieter voor 4 personen op unieke locatie in Nederland. Je wordt einde middag verwacht en krijgt dan een persoonlijke zwemclinic gevolgd door een diner, met Pieter, dat wordt aangeboden door 2 oud bestuursleden van de Amsterdam City Swim. Een geweldige middag om eens wat langer met Nederlandse beste zwemmer ooit door te brengen en het nuttige met het aangename te combineren. Kortom, een uniek veilingsitem voor een onvergetelijke avond.

Dit veilingitem is kosteloos aangeboden door Pieter van de Hoogenband en 2 oud bestuursleden van de Amsterdam City Swim.

Winnend bod: €2.500,-
Sponsoren
D&BWaterschapVMITelegraafALSSimpelNL MuziekNationale WaarborgCSDigitalACS