Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

VIP kaarten van een concert naar keuze in AFAS - Nr 1 van 2

Winnend bod: €550,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Sinds 2001 maakt AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) haar credo 'Live will never be the same!' meer dan waar. De locatie biedt jaarlijks aan ruim 670.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Het is een locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek. Geluid klinkt volgens de kenners nergens zo goed als in de Black Box (grote zaal) van AFAS Live. Het is de enige locatie in Nederland die meerdere malen genomineerd is voor de felbegeerde Pollstar Award als beste internationale concertlocatie. AFAS Live is dan ook veel meer dan vier muren en een dak, het is voor liefhebbers van live muziek een totale beleving! 

Het veilingitem waarop geboden kan worden: VIP-kaarten voor een concert naar keuze in de AFAS Live. Volgend jaar staan o.a. op de agenda A-Ha, K3, Pet Shop Boys, Pentatonix, Passenger, Avril Lavigne, Danny Vera en nog veel meer waaronder ook veel Cabaret. Met een VIP-kaart krijg je toegang (voor 2 personen) tot de VIP-loge van de AFAS Live met een luxe ontvangst, lekkere hapjes en drankjes (volledig assortiment). https://www.afaslive.nl/agenda

Dit veilingitem is kosteloos aangeboden door isla® pastilles.

Winnend bod: €550,-
Sponsoren
D&BWaterschapVMITelegraafALSSimpelNL MuziekNationale WaarborgCSDigitalACS