Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

Samen met Michael Mols naar voetbalwedstrijd Glasgow Rangers inclusief hotelovernachting

Winnend bod: €2.950,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Michael Mols is een voormalig Nederlands voetballer van onder andere FC Utrecht, Glasgow Rangers en Feyenoord. In Utrecht wordt Mols 3x topscorer voor FC Utrecht. Mols scoort in 3 seizoenen Utrecht 49 doelpunten in 94 wedstrijden. In Utrecht geniet hij nog altijd een ongekende populariteit bij de supporters die hem verkozen tot FC Utrecht ‘legend’. Mols speelde tevens zes interlands.

Sinds juli 2017 is Michael ook betrokken als ambassadeur van de Amsterdam City Swim. Michael heeft bij oud-collega en medespeler Fernando Ricksen van dichtbij meegemaakt wat de gevolgen zijn van de verschrikkelijke ziekte ALS. Via deze weg wil Michael graag meer aandacht genereren om zodoende meer donaties op te halen voor de ziekte zodat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden.

Het veilingitems waarop geboden kan worden: Samen met Michael Mols 2 dagen naar Glasgow voor 2 personen inclusief kaartjes voor de voetbalwedstrijd, vlucht en hotel.

Dit veilingitem is kosteloos aangeboden door Michael Mols.

Winnend bod: €2.950,-
Sponsoren
D&BWaterschapVMITelegraafALSSimpelNL MuziekNationale WaarborgCSDigitalACS