Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

Porsche Advanced Driver Training Nr 1 van 2

Winnend bod: €750,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

De Porsche Advanced Driver Training is een drie uur durende 1-op 1 rijtraining samen met een Porsche instructeur. U leert tijdens de training om alle capaciteiten van de Porsche optimaal te benutten en het vermogen te beheersen in dagelijkse situaties. 

U zoekt de dynamische grenzen van een Porsche op, waarbij er rekening wordt gehouden met de dagelijkse weersomstandigheden en andere weggebruikers. Veiligheid, beheersing en stuurvaardigheid staan daarbij centraal.

Het veilingitem waarop geboden kan worden: De Porsche Advanced Driver Training is een drie uur durende 1-op 1 rijtraining samen met een Porsche instructeur. U leert tijdens de training om alle capaciteiten van de Porsche optimaal te benutten en het vermogen te beheersen in dagelijkse situaties. We mogen maar liefst 2 van deze items aanbieden. Dit is nummer 1 van 2.

Dit veilingitem is kosteloos aangeboden door Pon Porsche Import

Alleen de winnaar kan meerijden in het geval dat het beschikbare demovoertuig een Porsche 911 of 718 is.
Maximaal 1 gast kan meekomen in het geval van een Porsche Taycan, Panamera, Macan of Cayenne.

 

Winnend bod: €750,-
Sponsoren
D&BWaterschapVMITelegraafALSSimpelNL MuziekNationale WaarborgCSDigitalACS