Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

Heerlijk getapt Weissbier inclusief een geheel verzorgde Pubquiz bij u thuis!

Winnend bod: €850,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Heerlijk getapt Weissbier tijdens tijdens een geheel verzorgde Pubquiz thuis! Ben je gek op muziek of ken je iemand die gek is op muziek, dan is deze party pubquiz echt iets voor jou! Een avond genieten vol humor en nutteloze feitjes. Tijdens de quiz viert nostalgie en plezier de boventoon! Een garantie voor een unieke avond.

Weihenstephaner Nederland biedt dit item aan om het leven te kunnen vieren en weer te proosten op het samenzijn. Tijdens de pubquiz zal 250 liter alcoholisch- en niet alcoholisch Weihenstephaner bier vloeien door de meegeleverde bar en wordt er voor de juiste sfeer gezorgd door bijpassende aankleding. Ook zal er iemand aanwezig zijn die ervoor zorgt dat jouw Weihenstephaner bier perfect getapt wordt.

Het veilingitem waarop geboden kan worden is: 250 liter Weihenstephaner bier inclusief bar, personeel,aankleding én een pubquiz door het van de "ALS we het leven vieren - quizshow" JM en David Duparc.

Dit wordt u aangeboden door Weihenstephaner Nederland in samenwerking met Bier&cO en JM en David Duparc

Winnend bod: €850,-
Sponsoren
D&BWaterschapVMITelegraafALSSimpelNL MuziekNationale WaarborgCSDigitalACS