Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

Beleef Loodswezen Rotterdam-Rijnmond voor 2 personen

Winnend bod: €1.100,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Beleef Loodswezen Rotterdam-Rijnmond Ervaar met 2 personen een unieke belevenis tijdens een bezoek aan Loodswezen Rotterdam-Rijnmond.

De haven van Rotterdam is de grootste van Europa. Loodswezen Rotterdam-Rijnmond loodst jaarlijks met 220 onafhankelijke professionele registerloodsen zo’n 56.000 schepen vlot en veilig de havens in en uit. In dit druk bevaren gebied, vol terminals, raffinaderijen en chemische fabrieken, dragen we in belangrijke mate bij aan de veiligheid. Dat doen we onder alle weersomstandigheden, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Van de Europoort tot aan Moerdijk. Dat werk vraagt, zeker in een druk havengebied als Rotterdam-Rijnmond, om een uitgekiende logistiek en intensieve planning. Namens de registerloodsen zorgt Nederlands Loodswezen B.V. ervoor dat steeds op tijd de juiste, bevoegde, loods aan boord van het juiste schip komt. In overleg met rederijen, agenten en Havenmeester werken we niet alleen aan veilige scheepvaart, maar ook aan een vlotte en efficiënte doorstroming van de haven. Zo zorgen we mede voor een haven die aantrekkelijk is en haar voorsprong behoudt.

Deze belevenis geeft recht op een kijkje bij het Loodswezen Rotterdam-Rijnmond, waarin duidelijk wordt dat het Loodswezen in de keten van verschillende partijen in de haven een belangrijk steentje bijdraagt. U wordt ontvangen met koffie, vervolgens zal een presentatie worden gegeven en na de rondleiding zal ter plekke worden besloten of er eventueel met een loodsvaartuig een unieke vaartocht bij het bezoek in zit. 

In verband met de veelal onvoorspelbare weercondities in de wintermaanden zal een vaartocht met de tender en daarmee het bezoek aan de loodsboot voor het overgrote deel achterwege blijven in de maanden november, december, januari, februari en maart.

Winnend bod: €1.100,-
Sponsoren
D&BWaterschapVMITelegraafALSSimpelNL MuziekNationale WaarborgCSDigitalACS